星期四, 4月 28, 2005

GIFTS & PREMIUM FAIR 2005.

好耐都無試過消耗咁多體力係工作上面﹐講真精神消耗就多﹐體力勞動真係好少。日日都坐係部電前面"click-click-click"﹐耐唔耐出去一日都幾好。今年第一年幫公司做展覽﹐雖然唔係做大booth﹐但係已經今我非常疲乏﹐連續十二粒小時(之前在公司prepare的不計算在內)﹐又set pops又wallpaper又display﹐尋晚仲食到晚飯真係偷笑。

**本應相片只供內部傳閱﹐但本人在此作突破性嘗試﹐雖然只有一張﹐但希望此post短期內不會被「事頭婆」發現。

2 Comments:

Blogger jaCqUeLiNe said...

基本上你事頭婆咁得閒,佢click click下可能聽日就發現你張相架喇?

8:06 下午  
Blogger ks said...

yup, she is veru free all the time(i think)...ha~
peace,
ks.

12:43 上午  

發佈留言

<< Home

您 衹 可 到 這 裡, 不 可 越 過。